Burhaniye'de Eğitime Büyükşehir Desteği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen’i ziyaret eden Büyükşehir Belediye Encümeni ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Özer Koyuncu, eğitime destek olacaklarını söyledi.

Burhaniye'de Eğitime Büyükşehir Desteği
Koyuncu’ya bazı okullarda yaşanan sınıf sıkıntısını aktaran Müdür Sabri Pekşen, ilçede eğitim seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını anlattı.
İlçedeki çeşitli kurumları ziyaret eden Büyükşehir Belediye Encümeni ve Plan Bütçe Komisyonu üyesi Özer Koyuncu, dün de İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Pekşen’in konuğu oldu. Cumhuriyet ve Bahçelievler mahallerinde okul sıkıntısı yaşadıklarını anlatan Müdür Sabri Pekşen, yeni okullara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediyesinde yeni okullar için 20 milyon liralık kaynak ayrıldığını anlatan Özer Koyuncu, eğitime destek olacaklarını söyledi.

İlçede yaşanan sıkıntıları bildiğini anlatan Koyuncu” Büyükşehir Belediye Başkanımız Edip Uğur’un desteğiyle okul sıkıntısını hafifletmek için çalışacağız. İlçemize mutlaka en azından bir okul kazındırmak için canla başla çalışıyoruz. Bunun için İlçe başkanımız Onur Bedir ile birlikte çalışıyoruz. Her zaman eğitime destek olacağız” dedi.

Kaynak: İHA