Suşehri Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Suşehri Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı yapıldı.

Suşehri Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısı, Belediye meclis toplantı salonunda yapıldı. Tüm meclis üyelerinin katıldığı toplantıda 21 gündem maddesi yer aldı. Eski otobüs terminal alanının geçici olarak galericilere tahsis edilmesi konusunda görüşlerini dile getiren Başkan Yüksel, “İlçe merkezi içerisinde cadde üzerinde bulunan galericilerin araç parkları yüzünden ister istemez trafikte de aksamalar yaşanmaktadır. Bu nedenle galericilerimizin de görüşleri alınarak eski otobüs terminal alanını kendilerine tahsis etmemiz uygun olacağını düşünüyorum. Çünkü özellikle gurbetten yazın ilçemize gelen vatandaşlarımız araç parkı konusunda sıkıntı yaşıyorlar. Bizlerde yerel yönetimler olarak ilçenin ekonomisini düşünmek zorundayız. Topyekun çalışarak Suşehri’ni kalkındırmalıyız. Bizler yapacağımız çalışmalarla halkın takdirini alacağız. Allah’ın izniyle Suşehri’ne en şanslı bir dönemi yaşatacağız” dedi.

İlçede kısa süre önce tamamlanan asfalt çalışmaları kapsamında AK Parti belediye meclis üyeleri tarafından teşekkür mektubunun verildiği meclis toplantısında, verilen teşekkür mektubunun kayıt altına alınması istenildi.

Denetim Komisyon üyeliğinin de yapıldığı meclis toplantısında; İsmail İnanç, Çınar Olgun, İlyas Koçali ve Nuran Gönel Denetim komisyonuna seçildi.
Kaynak: İHA