O Ses Türkiye Son Bölüm - Zeo Jaweed ve Elif Barışsever'den Türkçe Rap Düellosu / İzle

O Ses Türkiye son bölümde bir ilk yaşandı. Yarışmacılar Zeo Jaweed ile Elif Barışsever yabancı şarkıya Türkçe Rap ekleyerek muhteşem bir düelloya imza attı. Hadise'nin takımındaki Zeo Jaweed ile Elif Barışsever'in düellosu son bölüme damgasını vurdu..

O Ses Türkiye Son Bölüm - Zeo Jaweed ve Elif Barışsever'den Türkçe Rap Düellosu / İzle
Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise ve Mazhar Alanson ile Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye yeni bölüm ile dün akşam hayranlarının karşısına çıktı.

TV 8 ekranlarında yayınlanamaya devam eden O Ses Türkiye bire bir düellolarla izleyenlere keyif dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. O Ses Türkiye yarışmacıları çıktıkları düelloları kazanabilmek için tüm hünerlerini sergiliyor.

O SES TÜRKİYE'DE BİR İLK!

Hadise'nin takımında yer alan Zeo Jaweed ile Elif Barışsever performanlarını sergilemek için sahneye çıktı. Hadise'nin belirlediği 'Empire State of Mind' isimli yabancı parça eşliğinde Türkçe Rap şarkısıyla muhteşem bir düelloya imza atan Zeo Jaweed ile Elif Barışsever tüm salon tarafından ayakta alkışlandı.

O Ses Türkiye'de bir ilk olan yabancı bir şarkı eşliğinde Türkçe Rap stüdyodaki seyirciler tarafından çok beğenildi ve yoğun istek üzerine Zeo Jaweed ile Elif Barışsever performanslarını tekrar sergiledi.

Takım kocu Hadise düellonun galibini Zeo Jaweed olarak açıkladı. Diğer jüri üyeleri tarafından da tercih edilmeyen Elif Barışsever O Ses Türkiye'den elendi.

Yarışmadan elenen Elif Barışsever yarışmadan duygusal bir şarkıyla değil de hareketli bir şarkıyla veda etmek istedi. Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı yarışmacının bu isteğini kırmadı ve yarışmacı istediği parçayla veda etti.