Kurtlar Vadisi Pusu 242. Yeni Bölüm Fragmanı İzle / 15 Ocak 2015

Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm Fragmanı İzle... Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yine yayınlanmayacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun önümüzdeki hafta yayınlanacak olan 242. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu iki hafta aradan sonra yeni bölüm ile ekranlara gelecek. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 242. yeni bölüm fragmanı ve özeti..

Kurtlar Vadisi Pusu 242. Yeni Bölüm Fragmanı İzle / 15 Ocak 2015
İzle Kurtlar Vadisi Pusu Yeni Bölüm Fragmanı-Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm 1. Fragmanı İzle... Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yine yayınlanmayacak. Kurtlar Vadisi Pusu 242. yeni bölüm tanıtım fragmanı resmi youtube sayfasından yayınlandı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu 242. bölüm fragmanı ve yeni bölümden detaylar..

KURTLAR VADİSİ PUSU 242. YENİ BÖLÜM

Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 242. yeni bölüm ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizisi olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde neler olacağı ise merak konusu. Dizinin yapımcılarından Kurtlar Vadisi Pusu fanatiklerine kötü bir haber geldi. Vadi'nin bu hafta yayınlanaması beklenen 242. yeni bölüm haftaya ertelendi.

BU HAFTA YENİ BÖLÜM YOK!

Aksiyonun bir an olsun dinmediği Kurtlar Vadisi Pusu 12. sezonundan Kanal D ekranlarında yayınlanamaya devam ediyor. Geçen hafta ekranlara gelmeyen Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yine yayınlanmayacak. Kurtlar Vadisi Pusu 242. yeni bölüm ile 15 Ocak 2015'de kendi saatinde Kanal D ekranlarında olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu'nun iki haftadır yeni bölümünün yayınlanmaması dizinin hayranlarını üzerken, ''Kurtlar Vadisi Pusu Bitiyor Mu?'' sorusunu akıllara getirdi.

Kurtlar Vadisi Pusu 242. Bölüm Fragmanı İçin Tıklayın

Oyuncular: Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Cahit Kayaoğlu, Ali Buhara Mete, Erhan Ufak, Gaye Gürsel

Yönetmen: Doğan Ümit Karaca