Kartepe Belediyesi’nden Sedaş’a Destek

Kartepe Belediyesi yetkilileri, Kocaeli Valiliği’nce düzenlenen ve afet durumlarında Kocaeli’nde yaşanan elektrik arızalarında elektrik dağıtım şirketi ekiplerinin ulaşımına destek vermek için gerekli planlamaların yapıldığı toplantıya katıldı.

Kartepe Belediyesi’nden Sedaş’a Destek

Antikkapı Restaurant’ta Kocaeli Vali Yardımcısı Osman Sarı başkanlığında, ilçe kaymakamları ve belediye başkan yardımcıları, elektrik dağıtım şirketi yetkilileri ile yoğun kar yağışı nedeniyle sahada elektrik arızalarıyla yapılan mücadeleye ilişkin değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Toplantıda soğuk hava dalgası ile birlikte ilimizde yaşanacak kar yağışının elektrik şebekesinde oluşturacağı arızalara karşı dağıtım şirketi ekiplerinin hızlı müdahale edilmesi noktasında ilçelerde koordinasyonun sağlanması için kaymakamlar ve belediye başkan yardımcıları ile planlama çalışması yapıldı. İl Afet başta olmak üzere kaymakamlıklar ve belediyelerinin, dağıtım şirketi ekiplerinin arıza noktalarına ulaşımına destek vermelerinin istendiği toplantıda kurum ve kuruluşlar arasındaki iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Arat da toplantıda vatandaşların elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenmemesi adına belediye olarak her zaman göreve hazır olduklarını belirterek, elektrik dağıtım şirketi ekiplerinden daha özverili çalışma içinde bulunmasını talep etti. Kartepe Belediyesi olarak, iş birliğinden yana olduklarını kaydeden Arat, “Elektrik kesintilerinin ve arızaların asgari düzeye indirilmesi konusunda üzerimize düşeni hep yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA