Bombalı Saldırıda Şehit Düşen Polisin Acısı Trabzon’a Düştü

İstanbul Sultanahmet’teki bombalı saldırıda şehit olan polis memuru Kenan Kumaş’ın Trabzon’daki baba evine ateş düştü.

Bombalı Saldırıda Şehit Düşen Polisin Acısı Trabzon’a Düştü

İstanbul Sultanahmet’teki canlı bomba saldırısında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan 29 yaşındaki polis memuru Kenan Kumaş’ın memleketi Trabzon’da baba ocağına ateş düştü. Tonya ilçesi İskenderli Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Kenan Kumaş’ın memleketi Trabzon Bahçecik Mahallesinde bulunan baba ocağındaki evine Türk bayrakları asıldı. Polis yakınları ve komşuları şehit evine gelerek taziyede bulunurken, şehidin babası Ahmet Kumaş ve yakınlarının cenazeyi almak için İstanbul’a gittiği öğrenildi.

Memleketi Trabzon’u çok sevdiği için çocuğunun doğum yerinin Trabzon olmasını isteyen genç polis memuru, eşini doğumun gerçekleşmesi için doğumdan önce memleketine gönderdiği öğrenildi.

Şehit polisin akrabalarından Şenol İnci, terörün memleketi olmadığını belirterek, “Kendisiyle en son bebeğin doğumunda burada görüştük. Çocuğunun nüfusunda Trabzon yazsın diye özellikle doğum yeri olarak burayı seçti. Üniversite mezunu ve Fizik öğretmeniydi. Ama ataması olmadığı için polisliği tercih etti. 5 yıldır İstanbul’da polis olarak görev yapıyor. Acımız çok büyük. Milletimizin başı sağ olsun. Şu İstiklal Marşı ve Türk bayrağından rahatsız olanlara da yazıklar olsun. Yazıklar olsun onlara ki rahat bir nefes alıyorlar. Lanet olsun onlara. Terörün memleketi olmaz, terör sadece lanetlenir” dedi.

Kaynak: İHA