Başkan Üzülmez, Gazianteplilerin Konuğu Oldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kocaeli Gaziantepliler Derneği’nin yeni yönetimiyle bir araya geldi.

Başkan Üzülmez, Gazianteplilerin Konuğu Oldu

Derneğin bölge sorumlusu Arif Tuncer’in ev sahipliği yaptığı ziyarette Başkan Üzülmez, Gaziantepliler Dernek Başkanı Hasan Özaygut ve yönetimi ile tanışarak sohbet etti.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre sonrası ikinci dönem başkanlığa seçilen Kocaeli Gaziantepliler Dernek Başkanı Hasan Özaygut ve yönetimi, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i, Kartepe bölge sorumlusu ve yönetim kurulu üyesi Arifoğlu Baklavaları’nın sahibi Arif Tuncer’in işyerinde ağırladı.

Kocaeli Gaziantepliler Derneği Başkanı Özaygut, davetlerine icabet eden Başkan Üzülmez’e teşekkür etti. Kartepe’deki üyelerine sağladığı kaliteli yaşam standartı ve hizmetler için teşekkür eden Dernek Başkanı Özaygut, dernek faaliyetleri hakkında Başkan Üzülmez’e bilgi verirken yeni yönetim kurulu üyeleriyle de tanıştırdı. Kartepe ile ilgili projelerini başkan ile paylaşan Özaygut, ilçede açacakları irtibat bürosu ile hemşerilerine ulaşarak üyeliklerini aktif hale getirme hedefinde olduklarını kaydetti.

Yeni yönetimi tebrik eden Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe’deki Gazanteplilerin ekonomik birlikteliği ve siyasi gücünü tek çatı altında toplayacak çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum. Bizlerde ilçemizdeki kültür mozağinin bir parçası olan Gaziantepli hemşerilerimizle birlikte Kartepelilik kültürünü oluşturuyoruz. Burada amacımız birlik ve beraberlik içinde huzurlu bir yaşamdır. Bu birlikteliğe Gazianteplilerinde destek verecek olması bizleri mutlu etmektedir. Geleceğin Kartepesini inşaa etmek adına çıktığımız hizmet yolunda ‘Şimdi Kartepe Zamanı’ dedik ve Gaziantepli hemşerilerimizin de desteği ile ilçemizi her alanda şaha kaldırmayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA