Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Tutumlu Açıklaması

AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Hüseyin Tutumlu, seçim takvimi başlamadan önce, bütün yönetim organları ilçe, il, kadın ve gençlik kolları kongrelerinin tamamlanmış olacağını bildirdi.

Tutumlu, İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında, ilçe kongrelerinin coşkulu bir şekilde gerçekleştiğini kaydetti.

Seçim takvimi başlamadan önce, bütün yönetim organları ilçe, il, kadın ve gençlik kolları kongrelerinin tamamlanmış olacağını belirten Tutumlu, şöyle devam etti:
"İnşallah seçimlere taze kan ile girmiş olacağız. Geçtiğimiz cuma günü İscehisar ve pazar günüde Çobanlar ile Dinar ilçelerinde kongrelerimizi gerçekleştirdik. Bu ilçelerimizde ilçe başkanlarımız görev aldı ve yeni yönetim oluştu. İnşallah onlarında yeni göreve gelen arkadaşlarımızın da AK Parti bayrağını çok daha yukarılara taşıyacağına inanıyoruz. Daha önce görev yapan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Gençlik ve Kadın Kolları kongrelerimiz bu hafta başladı.

Gençlik Kollarımız şimdiye kadar sadece bir ilçemizde kongresini yaptı ve kongre süreci devam ediyor. Seçim takvimi başlamadan önce, bütün yönetim organlarımız ilçe, il, kadın ve gençlik kolları kongreleri tamamlanmış olacak. İnşallah seçimlere taze kan ile girmiş olacağız."
Kaynak: AA