Kartepe Belediyesi Ocak Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki, belediye meclisi Ocak ayı toplantısında 15 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediyesi Ocak Meclisi Toplandı

Kartepe Belediye Meclisinin Ocak ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında, meclis üyelerinin de eksiksiz katılımıyla Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında Belediye’nin internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısında bir önceki aya ait tutanak özeti oylanarak kabul edildi.

Meclis üyeleri gündemde yer alan seçimler maddesinde gizli oylama sonrası Ercan Akçil, Nurdane Erişti, Orhan Akyüz, Şaban Akyıldız ve Musa Ejderoğlu’nu Denetim komisyonu üyeliklerine seçti. 27 Ekim tarihinde ilçede yaşanan aşırı yağışlar ve su baskınları sonucu oluşan hasarların tespiti ve zarar görenlere yardım yapılabilmesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu ile Sosyal Hizmetler Komisyon raporu komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi.

Meclis üyeleri 2015 yılı toplantı döneminde tatil yapılmamasını oy birliği ile kabul ederken ilgili müdürlüklerden gelen teklif yazıları arasında yer alan 15 gündem maddesi görüşerek karara bağladı.
Kaynak: İHA