Ak Parti Çobanlar İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi

AK Parti Çobanlar İlçe Başkanlığı'nın 5. Olağan Kongresi yapıldı.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Çobanlar Özel İdare Toplantı Salonu'nda kongrede yaptığı konuşmada, AK Parti'nin Türkiye'ye ve millete hizmet etmek için kurulduğunu belirterek, bütün teşkilatın hizmet etme bilincinde olduğunu vurguladı.
Hizmet etmek için var olan sorunları çözeceklerini anlatan Ürün, AK Parti'nin yollar, hastaneler gibi görünen yatırımlarının yanında, gelinen noktada AB standartlarının üzerine çıkan enerji yatırımlarının olduğunu dile getirdi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise AK Parti'nin eğitimde yaptığı reformlarla ailelerin ve öğrencilerin pek çok sıkıntıdan kurtulduğunu belirtti.

AK Parti olarak 2015 seçimlerinde sivil bir anayasa yapmaya yetecek çoğunluk olan 367 milletvekilini çıkarmayı hedeflediklerini belirten Yurdunuseven, bunun gerçekleşmesi durumunda çözüm sürecinde nihayete ulaşılacağını ve Türkiye'nin sivil bir anayasaya kavuşacağını bildirdi.
Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen seçimde Cengiz Ceylan, ilçe başkanlığı görevine getirildi.

Görevi devreden Abdil Tıkır'a, yaptığı çalışmalardan dolayı Milletvekili Ürün ve Yurdunuseven tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kongrede, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, ilçe ve belde belediye başkanları, partinin yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, delegeler ve partililer katıldı.

Kaynak: AA