Savcı Yiğit: Paralel yapı bana kadın gönderdi

Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programı A Haber ekranlarında Paralel Örgüt mensubu polislerin Savcı Yiğit'e "Dublörlü Kumpas" yöntemiyle nasıl tuzak kurduğunu ortaya çıkardı...

Savcı Yiğit: Paralel yapı bana kadın gönderdi
Savcı Yiğit: Paralel yapı bana kadın gönderdi
Emekli Savcı Murat Yiğit paralel yapının kendisine kurduğu tuzağı A Haber ekranlarında milyonlarla paylaştı. İşte Savcı Yiğit'in açıklamalarından bazıları:

"PARALEL YAPIDAN BEL ALTI İŞLER"

Başıma gelenler Kurban Olduğum Allah'ın bir imtihanı dedim. Ama rabbim mazlumun ahını karşılıksız bırakmayacaktır. Sanırım Paralel örgütçülerin cinsel bir kompleksleri var. Çünkü hep bel altı işler yapıyorlar. Paralel örgüt bana kadın gönderip kumpas kurmak istedi. Ama tuzağa düşmedim.

"TERÖRİST GİBİ GÖSTERİLDİM"

Yıllarca bu ülke için çalışırken bir anda terörist gibi gösterildim Ergenekon terör örgütü üyesi gösterildim. Paralel örgüt ipek halı dokur gibi devletin içine dokunmuştur. Kimliğimi kullanıp dolandırıcılık yapan kişiden taraflar şikayetçi olmadı.

"AK PARTİ BENİ ÜMİTLENDİRDİ"


Cumhurbaşkanımızın Paralel örgüte karşı kararlı tutumu beni ümitlendirdi. Ak Partiyi daha önce hiç desteklememiştim. Cumhurbaşkanı'nın 'Paralel Örgüt'e yönelik kararlı tutumu beni ümitlendirdi. Sayın Cumhurbaşkanımız M. Kemal'den sonra 2. İstiklal Mücadelesini veriyor.

"PARALEL YAPIDAN KURTULMALIYIZ"


Paralel Örgüt öyle bir bela ki, şu an hükümet kim olursa olsun ülkemiz refah bulmayacaktır. Bunu herkes bilsin. Bu ülke 'Paralel'den kurtulmadığı sürece iç barış olmaz, huzur olmaz.

"KARA ERDOĞAN'A HAKARET ETTİ"


Programda '17 ve 25 Aralık nasıl kurgulandı?' sorusu masaya yatırıldı. Eski Savcı Yiğit çarpıcı açıklamalarda bulunarak, '' 17 Aralık'tan bir yıl önce Celal Kara'nın, Sayın Erdoğan'a hakaretine tanık oldum'' dedi.

İnsanı hayrete düşüren açıklamalarda bulunan Savcı Yiğit, "Yıllarca mücadele ettik yani bu ülke için çalıştık, bir anda terörist olduk. Ergenekon süreci devam ediyor, daha doğrusu benimle ilgili bu soruşturma süreci. Sürekli adliyeye çağırıyorlar. Benim eşim ve kız kardeşim hariç, yakın, birinci dereceden akrabalarım hariç, ne kadar telefonda konuştuğum bayan varsa, bunları zaten biliyorsunuz en büyük özellikleri bel altı vurmaya çalışmak. Herhalde bunların kendilerinin mi, ağababalarının mı cinsel kompleksleri mi vardır nedir bilemiyorum. Kimsenin de günahını almayayım. Düşmanın da delikanlısını nasip etsin derler ya, delikanlıca çıkın söyleyin 'bizim hedefimiz buydu' diye. Orada zaten hedef Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dı. Sayın Cumhurbaşkanı'mızdı. Bir yıl öncesinde adliyenin doktoruna gidiyor. Orada tesadüfen Sayın Cumhurbaşkanı televizyona çıktığında küfür etti." şeklinde konuştu.

A HABER