Türkiye'nin konuştuğu damat adayı Fatih'in Esra Erol'dan son isteği ne?

27 yıl sonra öz ailesine kavuşan damat adayı Fatih, Esra Erol'dan son bir istekte bulundu.

Türkiye'nin konuştuğu damat adayı Fatih'in Esra Erol'dan son isteği ne?
Türkiye'nin konuştuğu damat adayı Fatih'in Esra Erol'dan son isteği ne?
Öldü sandığı öz annesine, babasına ve kardeşine 27 yıl sonra Esra Erol'da kavuşan damat adayı Fatih, Esra Erol'dan son bir istekte bulundu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'la adlı izdivaç programında Türkiye'nin konuştuğu damat adayı Fatih son isteğini açıkladı.

'Bu programa gelme amacım evlenmekti' diyen Fatih, 'Evlatlık olduğumu kardeşlerimi aradığımı çok özelim olduğu için kimseyle paylaşmak istemedim. Ama annem bu konuda ısrarcı davrandı, en çok o istedi. Annemi kıramadım ve dilim çözüldü. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Yolda gören teyzeler 'evladım' diye sarılıyor' ifadelerini kullandı.

Fatih'in bu durumunu, 'Filmlere konu olacak bir hikaye' diye nitelendiren Esra Erol, 'Asıl isteğe gelelim' dedi.

'NESRİN HANIM'A SESLENİYORUM...'


Bunun üzerine Fatih de, programda Nesrin Hanım'a talip olduğunu anımsatarak, 'Nesrin Hanım ile canlı odada çay içmiştik. Kendisi hemen ülkesine dönmesi gerektiğini söyledi. Ondan gelecek kararı bekliyordum. Nesrin Hanım ile birbimizi tam olarak tanımıyoruz, duygusal olarak bir şeyler paylaşmadık. Ama ben bir söz verdim. Nesrin Hanım'a sesleniyorum; samimiyetine inandığım için olumlu veya olumsuz kararını bekliyorum. Sonra yoluma devam edeceğim' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE