Şerafettin Terzi, Resmi Adaylığını Açıklamak İçin Davetlere Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Şerafettin Terzi, aday adaylığını resmi olarak açıklamak üzere davetlere başladı.

Şerafettin Terzi, Resmi Adaylığını Açıklamak İçin Davetlere Başladı
CHP Muratlı İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Terzi, tüm CHP’lileri aday adaylığı açıklamasına davet etti.
‘Gelin birlikte değiştirelim’ ve ‘Bir oy değişime yeter’ sloganıyla yola çıkan Şerafettin Terzi, "Tüm örgütümüze, seçilmiş olan ilçe başkan ve yönetimine, kadın kolları yönetimine, belediye başkan ve meclis üyelerimize adaylığımı bir davetle duyurmak istedim. 8 Şubat'ta saat 14.00’te aday adaylığımı açıklayacağım. Tabi bu açıklama öncesinde eş dost ziyaretlerimizi yaptık. Davetlerimizi yaptık. Aday adaylığımı duyurmak için yapılan bir gezi. Açıklamadan sonra gelip büyükşehirde yaptığımız gibi köylerimize de, üyelerimizin olduğu yerlerde taban çalışması yapacağız" ifadelerini kaydetti.

Yeni CHP Muratlı İlçe Yönetimi için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Terzi, "Yeni bir maratonun içine daha düştünüz. Geçmiş yönetimde ağır bir seçim atmosferi vardı. Yerel seçimler ağırdır, örgütlerimizi yıpratır. Bu dönemde genel de ağır geçeceğe benziyor. Ülkemiz açısından da, partimiz açısından da. O yüzden ben size başarılar diliyorum. Yıllardır saha gezilerimiz oluyor. Esnaf arkadaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarına davetiye bırakıyoruz. Sizlerin de o gün aramızda olmanız bize güç ve onur verir. Bu duygularla yola çıktık" dedi.

Sıralamada kendini çok iddialı bulduğunu belirten Terzi, "Alandan aldığım teveccüh ile ve 2011 yılından bu yana çalışmamdan ötürü iddialıyım. 2011 yılında 39 arkadaş yarıştık. Ben 2011 yılında 45-50 gün bir çalışmanın sonucu 8. sıraya geldim. Büyükşehir aday adayı iken 9 ay alanda çalıştım. Üyelerime ulaştığıma inanıyorum, muhakkak ulaşamadığım vardır. Onu da bu süreç içerisinde telafi etmeye çalıştım. Onun için en iddialı aday adaylarından biriyim. Trakya yaşanmaz duruma geldi. Trakya’da etkin bir siyasette oynamak istiyorum, bunun da ön seçimle olmasını istiyorum. Asla atama istemedim. Ön seçimle gelen vekillerin güçlü olacağını, ön seçimin de bizim partiye yakışacağını düşünüyorum. Yine ön seçimle partimizin büyüyeceğini, ön seçimle partimizin iktidara yürüyeceğini düşünüyorum, iktidarın yolu budur diyorum" dedi

Şerafetdin Terzi, Muratlı Hizmet Gazetesi ziyaretinin ardından Çorlu’ya gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
Kaynak: İHA