Mazıdağı'nın Teog Sınavındaki Başarısı

Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, "Mazıdağı'da 2014-2015 eğitim öğretim yılı birinci dönem Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında geçen eğitim öğretim dönemine nazaran yüzde 7'lik bir başarı artışı kaydedildi" dedi.

Çelik, Mazıdağı ilçesi olarak eğitim öğretim alanında sürekli artan bir ivme yakalayarak TEOG sınavında Türkiye birincisi çıkardıklarını ve Mardin genelinde ilçe bazında 4. sıraya yükselerek büyük başarı sağladıklarını söyledi.

Eğitim öğretim alanında başarı seviyesinin yükseltilmesi için her zaman büyük bir çaba ve gayret içinde olduklarını belirten Çelik, şöyle konuştu:
"Gelinen nokta memnuniyet verici bir sonuç. Bu başarının artarak devam etmesi için her türlü imkanın sunulacağını ve büyük çabalar içinde olmaya devam edilecek. Bu anlamda öğrencilerimizin hem moral ve motivasyonlarını yükseltmek hem de akademik başarılarının daha da artırılmasını sağlamak amacıyla her zamanki gibi yine derslerinde ve sosyal davranışlarında başarılı olan öğrenciler ödüllendirilecek. Hane ve okul ziyaretleri yapılacak. Okul denetimleri devam edeceğiz. Elde edilen başarıda büyük emeği olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, okul müdürlerine, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim."

Kaynak: AA