Ali Aydınlıoğlu ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Yatırımlar İçin Ankara'da Bakanlıkları Ziyaret Ettiler

Balıkesir Burhaniye’ ye yapılacak olan yatırımlarla ilgili olarak, Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile birlikte bakanlık, bakanlık yatırımların takibini yapıyor.

Ali Aydınlıoğlu ve Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal Yatırımlar İçin Ankara'da Bakanlıkları Ziyaret Ettiler

Burhaniye Reşitköy Barajı için Gıda ve Tarım Bakanlığı ve DSİ yetkilileri ile görüşülerek, devam eden etüd sondaj çalışmalarının hızlandırılması ve bir an önce baraj inşaatına başlanması istendi.

Burhaniye yeni devlet hastanesinin de projeleri çiziliyor, projeler şubat sonuna kadar bitirilerek ihale hazırlıklarının başlayacağı öğrenildi. Yeni bir anlayış ile Burhaniye’ye yakışacak modern bir proje hazırlanarak, projede banyosu içinde olan bir ya da iki kişilik odalar olacak.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, Aydınlıoğlu’ na tüm Burhaniyeliler adına göstermiş olduğu ilgi ve desteklerden dolayı teşekkür etti. Burhaniye nin hak ettiği projeleri bir bir gerçekleştirebilmek için çok çalıştıklarını ve çalışacaklarını belirten Sayın Uysal “Vatandaşımıza hizmet edebilmek için yoğun gayret gösteriyoruz” dedi.

Kaynak: İHA