Zanlının Jandarmaya Ateş Açması

Efeler ilçesinde, hakkında yakalama kararı bulunan zanlının açtığı ateş sonucu yaralanan askerlerden Jandarma Astsubay Emrah Günalan'ın şehit olduğu bildirildi.

Zanlının Jandarmaya Ateş Açması
Kayınpederini öldürmek, kayınbiraderini ve eşini yaralamak suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan H.T'nin Eğrikavak Mahallesi'nde olduğu bilgisi üzerine mahalleye giden ve H.T'nin ateş açması sonucu yaralanan askerlerden Astsubay Günalan şehit oldu.

Olaydan sonra kendisine bir süre ulaşılamayan Günalan'ın cenazesi, Aydın il sınırında, İzmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Hamamköy Mahallesi'nin Çakmaklıardı mevkinde bulundu.
Tedavi altına alınan Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel'in sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Kayınpederini öldürmek, kayınbiraderini ve eşini yaralamak suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan H.T'nin Eğrikavak Mahallesi'nde olduğu bilgisini alan jandarma ekipleri mahalleye gitmiş, H.T'nin ateş açması sonucu iki asker yaralanmıştı. Yaralılardan Jandarma Uzman Çavuş İrfan Yüksel, Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesine kaldırılmış, kendisine ulaşılamayan Jandarma Astsubay Emrah Günalan için arama çalışması başlatılmıştı.
H.T. olayın ardından kaçmıştı.

Kaynak: AA