Yıldırım’dan Kapalı Pazar Hamlesi

Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni kapalı pazar yerleri kazandıracak.

Yıldırım’dan Kapalı Pazar Hamlesi

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Bülent Gür ile önemli bir protokole imza attı. Edebali, “İmzaladığımız protokol ile pazarcılarımızın daha iyi şartlara sahip olmasını ve halkımıza en kaliteli hizmetin sunulmasını hedefliyoruz. Yıldırımlı hemşehrilerimizin daha rahat alışveriş yapabilmeleri için denetim mekanizmasının çalıştığı güvenli pazar yerlerine ihtiyacımız var. Pazarlar en az yeşil alanlar ve spor alanları kadar önemli mekânlardır” diye konuştu.

Edebali, önümüzdeki dönemde ilçedeki kapalı pazar alanlarının arttırılacağını da müjdeledi. Edebali, “Kapalı pazar yerleri hemşehrilerimizin kolay ulaşabileceği, güven içerisinde alışveriş yapabileceği mekânlardır. Hem belediyemiz hem de odamız pazarları dolaşacak, oradaki esnafımızla ve vatandaşlarımızla bir arada olacaktır. Yıldırım’da bütün pazarların kapalı olmasını arzu ediyoruz. Aynı zamanda pazar yeri olmayan yerlerimize de yeni pazarlar kurulması için projeler üretiyoruz. Protokolümüzün Yıldırım ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bursa Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Bülent Gür ise protokolün ilçede bulunan pazarlarda kaliteyi arttıracağını söyledi.

Kaynak: İHA