Serhat Ölecek mi? Kaçak 52. Bölüm (Final)

Kaçak final bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'nin büyük beğeni toplayan yeni dönem dizisi Kaçak 3 Şubat Salı akşamı 52. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Kaçak final bölüm fragmanı ve özeti...

Serhat Ölecek mi? Kaçak 52. Bölüm (Final)
Kaçak Dizisi final özeti:

Yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatılan dizi Kaçak 3 Şubat Salı akşamı ekranlara veda edecek.

Kaçak 52. Bölümde; Uzun süredir peşinde oldukları uyuşturucu çetesinin izini bulan Serhat ve Ekibi baskın yaptıkları esnada beklenmedik bir olay ile karşılaşıyor ve Serhat bıçaklanıyor.

Kaçak Dizisi 51. bölümde neler yaşanmıştı?

Ertan, gireceği yeni işte babasını ve Serhat'ı şaşırtacak kadar büyük oynar. Cemile, Tülay'la baş etmek için onu sevgilisinin silahıyla vurmak ister. Tülay için kurduğu planı yürütürken diğer yandan Seyfi'yle bir olup Ertan'ı da oyundan uzaklaştırmaya çalışacaktır.

Merve ve Serhat'ın evlilikleri Serhat ve ekibinin gazabına mı uğrayacak? Serhat, ekibinin tepkilerini göz önüne alarak kaybettiği itibarını geri kazanmaya çalışacak.Umut, okulda yaşayacağı sorunla baş etmek zorunda kalırken babası Serhat imdadına yetişecektir.

Serhat ve ekibi, Şahingöz'ün talimatıyla girdikleri yeni macerada Ertan'ı alt edebilecekler mi? Ertan kurduğu ekiple başarıya mı ulaşacak yoksa bir kez daha karşısında Serhat'ı görmek onu şaşırtacak mı?