Manavgat'ta Jandarmanın Yol Denetimleri

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yol kontrollerinde işledikleri suçlar nedeniyle aranan çok sayıda kişiyi yakaladı.

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Selimiye Jandarma Karakolu ekipleri, Adnan Menderes Bulvarı'nda 07 CNY 57 plakalı araçta bulunanların kimlik kontrollerini yaptığı sırada M.Z'nin elinde bulunan paketi yere attığını fark etti. Pakette yapılan incelemede, 50 gram kubar esrar ele geçirildi. Ayrıca araçta bulunan T.B'nin de "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçlarından 6 suç kaydıyla arandığı tespit edildi. Gözaltına alınan zanlılar, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Taşağıl Jandarma Karakolu ekiplerince D-400 Karayolu'nda yapılan denetimlerde bir araçta yolcu olarak bulunan A.P'nin kimlik kontrolünde "Uyuşturucu ticareti yapmak ve hakaret" suçlarından arandığı belirlendi. Zanlı, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Çolaklı Jandarma Karakolu ekiplerince Çolaklı Halk Pazarı önünde yapılan denetimde bir otobüsün bagaj bölümünde O.B'ye ait olduğu tespit edilen valizde 180 paket kaçak sigara ele geçirildi. Ayrıca "Yağma" suçundan aranan E.G. de yakalandı. İki zanlı da sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı. Aynı yol denetiminde "Taksirle birden fazla kişinin yaralanmasına sebebiyet vermek" suçundan aranan O.Y. ve "Yangına sebebiyet vermek"ten aranan M.U. da gözaltına alınarak adli makamlara sevk edildi.
Kumköy Jandarma Karakolu ekiplerince D-400 Karayolu Ilıca mevkisinde yapılan kimlik kontrollerinde, vize süresinin geçmesi nedeniyle Türkiye'de yasa dışı olarak bulunduğu tespit edilen Endonezya uyruklu M.M. sınır dışı edilmek üzere yabancılar şube müdürlüğüne teslim edildi. "Hırsızlık" suçundan aranan O.A, "Resmi belgede sahtecilik", "Mala zarar verme" ve "Güveni kötüye kullanmak" suçlarından aranan A.A. ile "Suç eşyasını satın almak" suçundan aranan T.D. de yakalandı.
Kaynak: AA