Kocaeli Kent Konseyi’nden Başkan Üzülmez’e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, kendisini ziyarete gelen Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk’ü makamında ağırladı.

Kocaeli Kent Konseyi’nden Başkan Üzülmez’e Ziyaret

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez,Kocaeli Kent Konseyi’ni makamında misafir etti. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Abdullah Köktürk, Genel Sekreter Gültekin Görüm ve yürütme kurulu üyesi Selçuk Çakır’ın iştirak ettiği ziyarette Başkan Üzülmez misafirleriyle yakından ilgilendi. Ziyarette Başkan Üzülmez, misafirleriyle fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Üzülmez sohbetinde, Kocaeli Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Gençlerin, kadınların, engellilerin kişisel ve sosyal gelişimlerini destekleyen eğitim, proje ve buna benzer organizasyonlar ile onların sosyal hayatta daha aktif ve etkin rol almalarını sağlamak için memnuniyetle işbirliği yapmaya hazırız” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Köktürk ise, “Başkanımızın belediyecilikteki tecrübesini çok kısa sürede hizmetlere adapte ettiğini; dinamik ve son derece aktif bir başkan olduğu görüyor, Kartepe için bir şans olduğunu düşünüyorum. Hayırlı hizmetlerinin ve başarılarının devamını dilerim” dedi.

Başkan Üzülmez, Kocaeli Kent Konseyi heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.
Kaynak: İHA