İnternette '112 Acil Servis İstasyonuna Satılık' İlanı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde, bir internet sitesine 112 acil servis istasyonu ve personeli için satılık ilanı veren kişi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, 17 Ocak 2015'de internette bir alışveriş sitesinde "Devletten satılık 112 istasyonu ve personeli" başlığı ile yayınlanan ilanda adres olarak Malatya'nın Pütürge ilçesinin Düvenlik köyü verildi.

Malatya İl Sağlık Müdürü Nail Umay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilanı gördükten ilan sahibi olarak ismi geçen Muhammed K'ye ulaşmaya çalıştığını ancak başaramadığını söyledi.

Umay, 112 acil servis istasyonunda çalışan bazı personelin ilanı bırakan kişiye ulaştığını belirterek, söz konusu kişinin şaka yapmak amacıyla böyle bir ilanı verdiğini öğrendiklerini ifade etti.

Sitede ilanı veren Muhammed K'nin herhangi bir sağlık kuruluşunda çalışmadığını dile getiren Umay, "Bu kişi ne Pütürge'de ne de Malatya'da bir sağlık kuruluşunda görev yapmaktadır. Bu şahıs hakkında suç duyurusunda bulunduk. Konunun takipçisiyiz. Gereken neyse yapılacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA