Burhaniye’de İletişim Ailede Başlar Konferansı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 30 Ocak Cuma günü saat 19.30’da, belediyenin öncülüğünde İletişim Ailede Başlar konulu bir konferans düzenlenecek.

Burhaniye’de İletişim Ailede Başlar Konferansı
Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Yazar ve Eğitimci Fatih Akbaba’nın konuşmacı olarak katılacağı konferansın Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde düzenleneceğini anlatan Başkan Necdet Uysal, bütün velileri konferansa beklediklerini söyledi.


Burhaniye de konferansa katılacak olan Fatih Akbaba, Başbakanlık, Tarım Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Dünya Sağlık Örgütü (WHO) Gazi Üniversitesi'nde görev alırken verdiği konferanslarıyla da adını duyuran başarılı bir eğitimci. Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim alanlarında ülkemizin önde gelen isimleri arasında olup Türkiye'nin gözde kurum ve kuruluşlarına seminerler veren Fatih Akbaba"İletişim Dokunmaktır!" diyerek yola çıkarken, binin üzerinde konferans verdi. Akbaba’nın değerli bir eğitimci ve sosyal hizmet uzmanı olduğunu anlatan Belediye başkanı Necdet Uysal,” Reha Yurdakul Kültür Merkezinde yapılacak konferansa herkesi bekliyoruz. Çok yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

Kaynak: İHA