Şimdi Onlar Düşünsün 15. Bölüm Aziz kıskançlık krizine giriyor

Şafak Sezer ve Açelya Samyeli Danoğlu'nun başrollerinde oynadığı TRT 1'in komedi dizisi Şimdi Onlar Düşünsün yüzünüzü güldürmek için her Pazartesi saat 22:00'da ekranlarda. Şimdi Onlar Düşünsün 15. Bölümüyle 2 Şubat Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında...

Şimdi Onlar Düşünsün 15. Bölüm Aziz kıskançlık krizine giriyor
Şimdi Onlar Düşünsün Dizisi 14. Bölümde yaşananlar:

Ceyda ' nın Aziz ' e vermek üzere kaydettiği, Pamir ' in bütün dolaplarını ortaya koyan kaset, Senem ' in elindedir. En başından beri Ceyda ' ya güvenmeyen Senem, bu kaseti Aziz ' e verecek mi? Kadınlardan yana yüzü bir türlü gülmeyen Aziz ' in derdine, bir de annesinin istekleri eklenir.

Annesinin bitmek tükenmek bilmez Malatya özlemi yeniden depreşmiştir. Aziz annesini İstanbul ' da kalmaya ikna ederken akla karayı seçer. Saniye oğlunun bu durumunu görünce, isteklerinin ardı arkası kesilmez. Aziz bu istekleri yerine getirmeye çalıştıkça olaylar yine komik bir hal alır.

Aziz ' in ezeli rakibi Pamir ise, Aytekin ' in evinden kovulmuştur. Pamir Aytekin ' i bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Ama talih yine Pamir ' in yüzüne güler ve başına gelen bir kaza yüzünden hafızasını kaybeder. Aziz dahil herkes Pamir ' in iyileşmesi için seferber olur. Pamir ' i iyileştirme sürecinde yapılanlar durumu iyice içinden çıkılmaz ve komik bir hale sokar.