Giresun Ziraat Odası’nda Kongreye Doğru

Giresun'da 14 bin 500 üyesi ve 86 delegesi bulunan Ziraat Odası için mevcut başkan Musa Keskin yeniden aday olduğunu açıkladı.

Giresun Ziraat Odası’nda Kongreye Doğru

Giresun Ziraat Odası’nın 5 Şubatta yapılacak kongrede 2012 yılında Özer Akbaşlı’nın istifasının ardından meclis kararıyla başkan olan Musa Keskin, aday olduğunu söyledi.

Keskin “Çiftçilerin ve oda delegelerinin her türlü sıkıntısını üzerimize dert edinerek, daha güzel ve bereketli yarınların tohumunu atmayı görev biliyorum. Mümkün olduğunca üreticilerimizin ve delegelerimizin yanında olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Delegelerimiz yeniden yetki verirse bu benim içinde önemli bir sınav olacak ve bir dönem daha görev yapmak için talibiz” dedi

Yaklaşık iki yıl gibi bir süre içerisinde dahi güzel hizmetler yapmaya çalıştıklarını anlatan Keskin “Giresun Ziraat Odası’nda 12 yıldır yönetimdeydim. Bu süre içerisinde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Oda başkanımızın görevden ayrılmasıyla da meclis kararıyla başkanlığa getirildim. Ben meclisin verdiği bu yetkiyi en iyi şekilde değerlendirerek üreticilerimizin hizmetinde olmaya çalıştık. Her şeyden önce kiracı olan odamıza yeni bir hizmet binası satın aldık.Köylerimizde mahallerimizde üretimle ilgili eğitimler gerçekleştirdik. Üreticilerimiz adına mücadeleden gerek siyasi gerekse bürokratik engellerle mücadele ettik. Yaptığımız bu çalışmalarda başarılı olum olmadığımızın karnesini ise şimdi delegelerimiz erecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA