Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Muhtarlarla Buluştu

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı 20 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Ortak akılla şehrimizin geleceğini birlikte planlayacağız” dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Muhtarlarla Buluştu

Karaköprü Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen toplantıya, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in yanı sıra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Karaköprü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Korukesen Mahalle Muhtarı Mehmet Çiftçi ve Mahalle muhtarları katıldı.

Mahalle Muhtarlarıyla yapılan görüşmelerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan çalışmalar görüşülerek muhtarların talepleri değerlendirildi. Davetlerinden dolayı muhtarlara teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, “Karaköprü ilçesine bağlı muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında görüşme sağladık. Ortak akıl arayarak hareket ediyoruz. İstişare Allahın emri, ortak akılla Şehrimizin geleceğini birlikte planlayacağız, bu şekilde sorunları görüştüğümüzden bütün muhtar arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ise muhtarların sorunları Büyükşehir belediye Başkanı Güvenç’e anlattığını kaydetti.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ise misaifirperverliği için muhtarlara teşekkür etti

Öte yandan, davetlerini kabul ettikleri için Başkan Güvenç’e teşekkür eden Karaköprü Muhtarlar Derneği Başkanı ve Korukesen Mahalle Muhtarı Mehmet Çiftçi, “Mahallelerin sorunlarını burada konuşarak çözüyoruz, çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA