Bu Tarz Benim'de Kemal Doğulu - Melisa kavgası

Bu Tarz Benim yarışmacısı Nazlı'nın ağlamasının ardından, Kemal Doğulu ile Melisa arasında gergin anlar yaşandı.

Bu Tarz Benim'de Kemal Doğulu - Melisa kavgası
TV8 ekranlarında yayınlanan Öykü Serter'in sunduğu, Nur Yerlitaş, Ivana Sert ve Kemal Doğulu'nun jüriliğini yaptığı Bu Tarz Benim yarışmasının bugünkü bölümü yine çok olaylıydı.

Podyuma çıkan Nazlı'ya Öykü Serter, 'Senin dizlerin mi titriyor?' diye sordu. 'Evet biraz gerginim' diyen Nazlı'ya Serter bunun nedenini sordu.

'ÇOCUĞUMU BİLE GÖRMÜYORUM'

Yarışmacı Melisa'nın stil danışmanlığını yapan kişinin arkadaşı olduğunu belirten Nazlı, 'O kişi benim de stil danışmanlığını yaptığını söylemiş. Bu zamana kadar ben hiç sponsordan giyinmedim. Hep kendi dolabımdan giyindim. Ben sabahlara kadar uğraşıyorum. İki haftadır çocuğumu bile bir kez gördüm. Kimse bana yardımcı olmuyor. Her şeyi kendim yapıyorum. Böyle bir dedikodu çıksın istemiyorum. Ben iyi bir yarışmacıyım ve kendim uğraşıyorum her şeyle. Bir saatlik uykuyla geliyorum buraya' diyerek gözyaşlarına boğuldu.

'ÇEN ÇEN KONUŞUYORSUN'

Ardından jürinin gözleri Melisa'ya çevrildi. Kemal Doğulu ile Melisa arasında gergin anlar yaşandı.

Nazlı'nın iddialarına, 'Çirkin' diyen Melisa jüriye 'Onu ağlatan benmişim gibi davranıyorsunuz' diye çıkıştı.

Bunun üzerine kendini tutamayan Kemal Doğulu Nur Yerlitaş'ın lafını kesti ve 'Melisa o kadar çok konuşuyorsun ki; biraz susar mısın. Çen çen konuşuyorsun. Haklıyken haksız pozisyona düşüyorsun. Kadın orada bir yorum yapıyor lafını bitirmesine izin vermiyorsun. Bir savunma halindesin' dedi.

'SENİN KARŞINDA YARIŞMACI YOK'


'Çünkü ağlatan ben değilim' karşılığını veren Melisa'ya Doğulu, 'Sen masumssan eğer bu konuda kendini bu kadar agresifçe savunmazsın. Ben Nur'un konuşmasını kesmek istemiyorum. Sadece karşındaki insana biraz saygı göster, yarışmacı yok senin karşında' diye çıkıştı.

Melisa kendini savunmaya devam edince Doğulu sinirlerine hakim olamayarak, 'Hala konuşuyorsun, cevap verme, tut dilini' diyerek yarışmacıyı fırçaladı.

Yine, 'Onu ağlatan ben değilim' diyen Melisa'ya Kemal Doğulu, 'Bunu 3 bin defa şu tartışma sırasında söyledin. Anladık, kafa var bizde, beynimiz var. Bir sus' karşılığını verdi. BEYAZ GAZETE