Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İstanbul’da Yapılan Emitt Fuarı Dolayısıyla Teşekkür Mesajı Yayınladı

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP’ta 19. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT, 71 ülke ve 4.500’ü aşkın kurum, kuruluş ve beldenin katılımıyla perdelerini açtı.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İstanbul’da Yapılan Emitt Fuarı Dolayısıyla Teşekkür Mesajı Yayınladı

Fuarda yer alan şehir ve beldelerin valileri ve Belediye Başkanlarının yanı sıra ülkelerini temsilen Bakanlar, dernek ve federasyon temsilcileri açılış törenine yoğun ilgi gösterdi.

Ardahan’ında tanıtımına katkı sunan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Faruk Köksoy, bir açıklama yaptı.

Köksoy açıklamasında, “Ardahan İlimizin'de yer aldığı tanitim gunlerinde en iyi stant ödülüne layık görülmesinde emeği gecen, Basta Ardahan Valimiz Ahmet Deniz'e Ardahan Üniversitesi Rektörü Ramazan Korkmaz'a Vali Yardımcımız Deniz Pişkin’e, Özel İdare Genel Sekreterimiz Hakkı Özgür’e, ATSO Başkanımız Çetin Demirci’ye, İlçe Kaymakamlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza, Il genel Meclisi Baskani Bedrettin Çakıcı'ya,Kültür ve Turizm Müdürümüz Sıddık Alagöz’e, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Nesrin Yörükoğlu’na, Belediye Özel Kalem Müdürümüz Önder Erdem Avşar'a, Federasyon ve dernek Başkan ve yöneticilerine, Basin mensuplarımıza, ağırlama ve karsilamada görev alan diğer personelimize teşekkür ediyorum, Ayrica Yerel ve ulusal basında yazılı ve görsel olarak ilimizin tanıtımında büyük önem vermesi, tanıtımın verimli geçmesinden Son derece memnuniyet duyduğunu söyleyen Köksoy, Fuarın süresi boyunca sitantimizi ziyarette bulunan Ardahan Milletvekili,Prof Dr. Orhan Atalay'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Kadir Topbaş,â İstanbul Eski Valisi Hüseyin Avni Mutlu'ya, Ardahan Eski Valilerimize, Bartın Valimiz Seyfettin Azizoglu'na, Vali Yardimcisi Kadir Tekin Esere'e, Posof eski Kaymakamı Muammer Köken'e, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'e, Esenyurt eski Belediye Başkanı Dr.Gürbuz Çapan'a, değişik illerimizin Vali ve Belediye Başkanlarına, Bizleri yalnız bırakmayan hemserilerimize çok teşekkür ediyorum, Ardahan Bal'inin Kaşar'inin bir çok yöresel ürününlerimizin tanıtım ve ikram edildiği tanıtım günleri Son derece verimli geçmiştir. Tekrar emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

Kaynak: İHA