Yıldırım Belediye Başkanı Edebali Açıklaması

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ''Verdiğimiz sözlerin gereği olarak her konuda bu anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz'' dedi.

Başkan Edebali yaptığı açıklamada, Yıldırım Belediyesi'ni şeffaflık ve tarafsızlık ilkesiyle halkla birlikte yönettiklerini belirterek, ''Başkan olarak göreve başladığım gün itibariyle seçim öncesi vaatlerimin arkasında durarak, ilçemizde artık yeni bir anlayışın tesis edileceğini açıklamıştım. Bu amaçla; bazı projelerimizle Yıldırım'da ve hatta Türkiye'de ilkleri hayata geçirdik. Bizim için en önemli kriter. Bütün çalışmalarımızda şeffaflık ilkesine göre hareket etmek ve Yıldırım'ı hemşehrilerimizle birlikte yönetmektir. Verdiğimiz sözlerin gereği olarak her konuda bu anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz'' şeklinde konuştu.

Yıldırım'ın 1300'lü yıllardan itibaren kadim medeniyetin en önemli mihenk taşı merkezlerinden birisi olduğuna işaret eden Başkan Edebali, ''Başka bir yerde olmayan mozaik yapımız ve genç nüfusumuzla birlikte geleceğe yürüme yolculuğumuza başladık. Bütün çalışmalarımızda vatandaşlarımızı referans aldık ve onlara sorarak, danışarak icraatlarımıza yön verdik. Bu anlayış içerisinde şeffaflık ilkemizle Yıldırımlıları referans alarak geleceğe yürüyeceğiz'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA