Yeşil Deniz 15. Bölüm Sadıçlar başlarına büyük bir bela alırlar

Ekranların en gariban dizisi Yeşil Deniz bu hafta da harika bir bölümle ekrana geliyor. Cuma akşamlarının yeni eğlencesi, Yeşil Deniz 30 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak 15. bölümünde yine kahkaha dolu anlar vadediyor.

Yeşil Deniz 15. Bölüm Sadıçlar başlarına büyük bir bela alırlar
Yeşil Deniz Dizisi 14. Bölümde yaşananlar:

Sadıçlar, altınları gören Bahri ' den kurtulabilecek mi? Artık bir ekran fenomeni haline gelen Yeşil Deniz, Cuma akşamlarınızın neşesi olmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümünde bu hafta yine bol kahkaha, bol hüzün, bol aksiyon, bol heyecan sizleri bekliyor.

Sadıçlar Bahri ' nin mezarlıkta kendilerini görmesiyle başlarına büyük bir bela almışlardır. Çareyi Bahri ' yi kıskıvrak yakalayıp hurdalığa kapatmakta bulurlar. Bahri ' nin ansızın ortadan kaybolmasına anlam veremeyen Tüccar Sami ise Hicabi ' nin kendilerine bir kötülük yapmış olabileceğinden şüphelenir ve jandarmayla irtibata geçer.

İsmail kasabalıya dağıttığı sahte altınlar yüzünden bir kez daha evden kovulurken bu kez aynı sebeple Süleman da Hafize sultanın hışmına uğrar.

İsmail, Zümrüt, Sedef arasındaki aşk üçgeni yine sürpriz gelişmelere gebe olurken Bahri ' nin beklenmedik bir zamanda anlattığı beklenmedik bir hikâye sadıçlar için yepyeni bir umut ışığı olacaktır. Yeşil Deniz, her Cuma 19.55 ' te Trt1 ' de…