Uslu ve Akça’dan Uğurludağ Belediyesine Ziyaret

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Türkiye’nin dünyadaki saygın konumunu koruma için siyasi istikrarın devam etmesi gerektiğini söyledi.

Uslu ve Akça’dan Uğurludağ Belediyesine Ziyaret

Bir dizi ziyaret ve açılışlar için Uğurludağ ilçesine gelen AK Parti Çorum milletvekili Salim Uslu ve Orman Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfü Akça, belediyeyi ziyaret etti. Ziyarette Uslu ve Akça’ya çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Remzi Torun tarafından bilgi verildi.

AK Parti iktidarında Çorum’a yatırımlar, desteklemeler ve sosyal yatırımlarla birlikte 8 milyar TL’nin üzerinde yatırım yapıldığını açıklayan milletvekili Uslu, “Demiryolu projesi hükümet programına girdi. Uygulama ve ihale projesi yapılıyor. Finansman sorunu var. O aşıldığında Çorum’a hızlı tren gelecek. Çorum’da üretilen ürünler pazara daha kolay ve hızlı ulaşmış olacak. Her alanda devrim niteliğinde çalışmalara imza atıldı. Bütün mesele istikrar. Bu yatırım ikliminin devamı için istikrarın devam etmesi lazım. Paramı basıyoruz hayır. Borç mu alıyoruz? Hayır almıyoruz. Bir kısım haramzadelere giden paranın önünü kestik onu halkımıza hizmet olarak getiriyoruz. Türkiye’deki istikrarın devam etmesi lazım. Ülkemizin saygın konumunu sürdürmesi lazım. Onun için yapılması gereken şey siyasi istikrarın devamı lazım" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Remzi Torun, milletvekili Uslu ve müsteşar Akça ile vali vekili Adem Saçan’a belediye hizmetleri ve ilçeye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek ibrik hediye etti.
Kaynak: İHA