Murat Bardakçı: Nah senin sayende!

Habertürk kanalında yayınlanan ‘Tarihin Arka Odası’nda Murat Bardakçı'nın konuğu İlber Ortaylı oldu.

Murat Bardakçı: Nah senin sayende!
Murat Bardakçı: Nah senin sayende!
Murat Bardakçı'nın hazırlayıp Prof. Dr. Erhan Afyoncu ve Prof. Dr. Nurhan Atasoy ile birlikte sunduğu Tarihin Arka Odası'nın dün akşamki konuğu  Prof.Dr. İlber Ortaylı'ydı.

HENÜZ TEKLİF YOK

Habertürk gazetesinin iddiasına göre CHP'nin teklif götüreceği isimler arasında İlber Ortaylı da vardı. 

İsmi milletvekili adaylığı için geçen Prof. Dr. İlber Ortaylı herhangi bir partiden teklif almadığını söyledi. Murat Bardakçı, Ortaylı'ya vekillik ile ilgili teklif gelmesi halinde ne yapacağını sordu.

Ünlü tarihçi bu soruyu 'Bilmiyorum' diyerek cevapladı.

Murat Bardakçı: Nah senin sayende!




SABAHÇI KAHVESİ GİBİ İNSAF

Geçtiğimiz haftalarda CNN Türk'te yayınlanan Serdar Tuncer'in sunduğu'Başka Şeyler' programının konuğu Prof. Dr. İlber Ortaylı‘ydı. Aynı dakikalarda Habertürk televizyonunda ise Murat Bardakçı'nın moderatörlüğünü yaptığı Tarihin Arka Odası programı vardı. Bardakçı kendi programı reklam arasına girdiği esnada Ortaylı'yı cep telefonundan arayarak Ortaylı ile canlı yayında konuşmuştu.

Murat Bardakçı espiri ile karışık bir şekilde Ortaylı'ya 'Sen neden bizim program saatimizde başka kanalları dolaşıyorsun' dedi. Ortaylı programn çok geç saatlere kadar sürmesini eleştirirerek ' Çok iyi oluyor vallahi. Erken bitiyor. Buna böyle yahu sabahçı kahvesi gibi insaf!' dedi.

Murat Bardakçı: Nah senin sayende!


NAH SENİN SAYENDE!

Programın sonlarına doğru Murat Bardakçı izleyicinin gönderdiği e-postaya adeta çıldırdı. İzleyici 'Onu sormayın bunu sormayın açıp okuyun diye milleti ne bozuyorsun. Bizim sayemizde program yapıyorsun. Saygılı ol. Biz soracağız sen cevaplayacaksın. Senin işin bu' diyerek Murat Bardakçı'ya tepki gösterdi.

Bardakçı 'Nah senin sayende yapıyorum bu programı.Oturup oku. Babanın da uşağı yok. Hiç cevaplamak zorunda değilim. Keyfim için yapıyorum bu programı anladın mı! Sen kimsin ki senin sayende yapacağım programı? Anladın mı ulan! Sen benim velinimetim misin? Benim işim gazetecilik ben bu işi keyfimden yapıyorum. Birşey öğrendiğin için teşekkür borçlusun' diyerek  izleyiciyi fırçaladı.

Murat Bardakçı: Nah senin sayende!