Mhp Dinar 11. Olağan Kongresi

MHP Dinar İlçe Teşkilatı'nın 11. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

Belediye Kültür Merkezi'nde mevcut İlçe Başkanı İbrahim Acar Başkanlığında tek liste olarak yapılan kongrede yeni ilçe yönetim kurulu üyeleri ve il delegeleri belli oldu.
Kongreye, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP MYK Üyesi Mehmet Parsak, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Belediye Başkanı Saffet ACar, MHP milletvekil aday adayları İsmail Elibol, Hüseyin Harputlu, Afyonkarahisar'a bağlı ilçe ve belde teşkilat başkanları, MHP'li belediye başkanları delegeler ve üyeler katıldı.

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, yaptığı konuşmada, belediye başkanlığının ilk döneminde 5 yıl boyunca dava arkadaşlarıyla birlikte hizmet ettiğini belirterek, bundan sonra ise yaklaşan genel seçimlerde MHP'nin oylarını artıracaklarını söyledi.

29 Mart 2009'da Dinar'da dava arkadaşlarının oylarıyla belediye başkanı seçildiğini vurgulayan Acar, şöyle konuştu:
"5 yıl boyunca Dinarlı'ya layık olmak adına en güzel şekilde çalıştık. 2014 seçimlerinde ise gönüldaşlarımızın destekleriyle yeniden başkanlığa seçildim. Biz, Dinar'da birlik ve beraberlik içerisinde MHP'nin çıtasını yükseltmek için gece gündüz çaba sarf ediyoruz."
Daha sonra MHP'nin eski İlçe başkanlığını ve Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış kişilere hizmet plaketleri verildi.

Tek liste olarak kongreye gidilen listenin oylaması yapıldı.
Kaynak: AA