Karagül 69. Bölüm Elif ölüm kalım savaşı veriyor

Karagül 69. Bölüm fragmanı yayınlandı. Solukları kesen senaryosu ve büyüleyici atmosferiyle büyük beğeni toplayan Karagül 69. Bölümüyle 30 Ocak Cuma akşamı FOX ekranlarına geliyor.

Karagül 69. Bölüm Elif ölüm kalım savaşı veriyor
Karagül Dizisi 68. Bölümde yaşananlar:

Oğuz ' un nehirden çıkan cesedin Fırat ' a ait olduğunu görmesiyle birlikte, Şamverdi ailesinin yüreğine yeniden bir ateş düşer. Ancak bu ateş herkesten çok Narin ' i yakar. Narin, dünyayla ve gerçeklikle bağını koparır.

Fırat, Narin için sadece bir ağabey değil, her şeydir. Bundan sonra Narin için hiç bir şey aynı olmayacaktır. Oğuz, Fırat ' ın ölümünden şüphelense de elinde bir delil olmadığı için, harekete geçmemektedir. Ancak Oğuz bu işin peşini bırakmamaya kararlıdır.

Fırat ' ın ölümü sadece Narin ' i değil, Kadriye Ana ' yı da hayattan tamamen koparır. Kadriye Ana, günlerce odasından çıkmaz... Konak tam anlamıyla bir sessizliğe bürünür...

Mehdi bebeğin hastaneden çıkıp konağa gelmesiyle birlikte, konak yeniden hayat bulacakken, gerçeklikten tamamen kopan Narin, şuurunu kaybeder. Her şeyin müsebbibinin Ebru olduğuna inanmaktadır.

Narin, tüm konağı alt üst edecek bir hamle ile Ebru ' yu bıçaklar. Böylece Şamverdi konağının durulmak bilmeyen suları, yeni bir dalga ile aile fertlerinin hepsini altına alır.