Hüseyin Gülerce'den cemaat okulları çıkışı

Hüseyin Gülerce: Yurtdışındaki cemaat okullarının çalışanları bulundukları ülkelerde Türkiye aleyhine karalama kampanyası yürütüyor.

Hüseyin Gülerce'den cemaat okulları çıkışı
Hüseyin Gülerce'den cemaat okulları çıkışı
Beyaz TV'de yayınlanan ortak Akıl adlı programda gündeme dair açıklamalarda bulunan Hüseyin Gülerce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Etiyopya ziyaretinde muhataplarından cemaat okullarının kapatılmasını istemesini değerlendirdi.

KARALAMA KAMPANYASI YÜRÜTÜYORLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın durduk yerde bu tür bir istekte bulunmadığını söyleyen Hüseyin Gülerce, 'bizlere ikinci fotoğrafı gösteriyorlar. Bize ne gösteriyorlar; Türkiye'de bir Cumhurbaşkanı var o güzel okulları, o ülke yöneticilerine kapattırmaya çalışıyorlar. Peki ondan önce de bir fotoğraf var, bu okulların idarecileri ve öğretmenleri bu ülkelerde Türkiye'nin aleyhine karalama kampanyası yürütüyorlar. Bu da inkar edilmiş değil. Biz de bu milletin evladıyız. Türkiye'de olup bitene ilgisiz kalamayız. Dolayısıyla bunu yapmak bizim demokratik hakkımızdır diyorlar' ifadelerini kullandı.

'Milletimize yurtdışındaki Türk okulları destekliyor musunuz? diye sorsanız sonuç yüzde 80 çıkar' diyen Hüseyin Gülerce 'soruyu şöyle sorarsan; Yurtdışındaki Türk okulları Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve Türkiye Cumhuriyeti hükümeti aleyhine karalama faaliyeti yürütüyorlar bu okulları bu haliyle destekliyor musunuz? buna ancak muhalefet partisi içindeki parti mensupları evet diyebilirler' şeklinde konuştu.