Eyüp Belediyesi'nden Gençlere Karne Hediyesi

Eyüp Belediyesi, yarıyıl tatiline giren gençleri karne hediyesi olarak Manisa Şehzadeler Kampı'na yolladı.

İlçedeki On Yirmi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezleri'nde eğitim alan 12-17 yaş arası gençlerin, sabah namazından sonra Eyüp Sultan'dan uğurladığı törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı.

Başkan Aydın, gençlerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra sabah namazından çıkan vatandaşlara çorba ikram etti.
Aydın, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Manisa Kırkağaç'taki Şehzadeler Doğa Kampı'na gönderilen gençlere hem bol bol dinlenmelerini hem de burada spor ve güzel sanatlarla ilgilenip yeni şeyler öğrenmelerini tavsiye ederek, "İlk 75 kişilik grubumuzu bugün Eyüp Sultan Meydanı'ndan uğurladık. İkinci grubumuz 3 Şubat'ta gidecek. Burada gençlere, güzel sanatlar, spor, sinema gösterileri, grup içi iletişim oyunları, origami-elişi çalışmaları, strateji oyunları, tiyatro, skeç, koro etkinlikleri, mesleki tanıtımlar, ilkyardım, Yeşilay bağımlılık semineri verilecek. Çocuklarımız bir haftalık bu kampı dolu dolu yaşayacaklar; hem eğlenecekler hem de öğrenecekler. Bu kamplarımız yazın da devam edecek" dedi.



Kaynak: AA