Başkan Baran Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 2014-2015 eğitim öğretim yılının ilk yarıyılının sona ermesi dolayısıyla Hereke Nuh Çimento İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen törende, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Başkan Baran Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, öğrencilerin karne heyecanını birlikte yaşadı. Hereke Nuh Çimento İlkokulu ve Ortaokulunda düzenlenen karne törenine katılan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, öğrencilere karnelerini kendisi verdi. Tören okul öğrencilerinin folklor gösterileriyle başladı.

Folklor gösterisinin ardından kürsüye gelen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bizler çocuklardan çok şey bekliyoruz. Sizler bugünün umudu yarının geleceğisiniz. Sizlerin bu yaştaki başarılarınız geleceğinize şekil verecektir. 15 günlük tatilde 1’inci dönemde yakaladığınız başarıyı 2’inci dönemde yakalamak için derslerinize çalışmanız gerekiyor. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Konuşmasının ardından öğrencilerin karnelerini isimlerini okuyarak dağıtan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran öğrencilerle eğlenceli dakikalar geçirdi. Karnesini verdiği her öğrenciyi tebrik eden Başkan Baran velilerle de konuşarak, “Çocuklarımızın bu başarısında ki en büyük pay siz ve değerli öğretmenlerimizdir. Sizleri de göstermiş olduğunuz bu azim karşısında tebrik ederim” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA