Kartepe Minik Eller Ritim Grubu, Emitt’te Gösteri Yaptı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT)’te ilçeyi tanıtmaya devam eden Kartepe Belediyesi’nce oluşturulan Minik Eller Ritim Grubu, fuar ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Kartepe Minik Eller Ritim Grubu, Emitt’te Gösteri Yaptı

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ilçenin tanıtımı amacıyla Kartepe Belediyesi Minik Eller Ritm Grubu Şef Yasin Koçman nezaretinde başarılı bir performans sergiledi. Minikler, kendilerini izleyen yerli ve yabancı fuar ziyaretçileri ve turizm profesyonelleri tarafından büyük beğeni aldı.

Verilen konserle fuarı renklendirdiklerini ve fuarda ilçenin tanıtımını en iyi şekilde yaptıklarına inandıklarını belirten Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sabri Çakır, “İlçemiz bu yılda fuarda en çok ilgi gören standlar arasında yerini aldı. Yerel yönetimler olarak bizler fuarda; dört mevsimin yaşandığı ilçemizde endemik bitki türlerini barındıran, florası, zümrüt yeşili orman dokusu, yaylaları, gölleri, coşkun dere ve şelaleleri, piknik alanları, yürüyüş parkurları, samanlı dağları ve kayak merkezi ile kablolu su kayağı tesisleri ile önemli bir turizm yeri olduğunu anlatmakta ve tanıtmaktayız. Eşsiz doğa güzelliklerinin yer aldığı Kartepe’yi ‘Cennetten Bir Köşe’ sloganıyla herkesi ilçemize davet ediyoruz” dedi.

25 Ocak tarihine kadar sürecek fuarda Kartepe, yazılı, görsel ve sanal basın aracılığıyla kamuoyuna aktarılırken turizm profesyonelleri de ilçeye davet ediliyor.
Kaynak: İHA