Kartepe Belediyesi Emitt’ten Dünyaya Açıldı

Kartepe Belediyesi, Turizm profesyonellerinin uluslararası buluşma plaftormu olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)’teki standında ilçeyi tanıtmaya devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Emitt’ten Dünyaya Açıldı

EMITT Fuarı’na katılan Kartepe Belediyesi de 71 ülke, 4 bin 500’ü aşkın kurum, kuruluş ve belediyenin de yer aldığı organizasyonda açtığı stand ile ilçenin tanıtımını gerçekleştiriyor. Kartepe Belediyesi 22-25 Ocak tarihleri arasında saat 11.00 ile 14.00 arası internet adresinden canlı yayın ile fuar etkinliklerini tüm dünya ile paylaşıyor. Kartepe İlçesi’nin dünyaya tanıtımının yapıldığı EMITT Fuarı’nda, 4 gün süreyle profesyonel bağlantılar kuracak belediye yetkilileri, ilçenin turizm potansiyelini yerli ve yabancı turizm profesyonellerine aktarmak için bu önemli fırsatı en iyi şekilde değerlendirme hedefinde olduklarını belirttiler.

Yaz ve kış turizmin önemli merkezi olmaya aday Kartepe’ye turizm profesyonelleri ve turizmcileri davet eden Kartepe Belediyesi yetkilileri, bu önemli organizasyonda yer almaktan duydukları memnuniyeti de dile getirdiler.
Kaynak: İHA