Gto Başkanı Bartık, Yanan Tekstil Atölyesinde İnceleme Yaptı

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, dün gece yaşanan yangın sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği tekstil atölyesini gezdi.

Gto Başkanı Bartık, Yanan Tekstil Atölyesinde İnceleme Yaptı

GTO Başkanı Eyüp Bartık, yanan atölyenin bütün kısımlarını gezerek incelemede bulundu. Atölyede bulunanlardan da bilgi alan Bartık, yangının tam olarak neden kaynaklandığının kesinleşmediğini dile getirdi. Bartık, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, "Yangının elektrik kontağından ya da sigara izmaritinden çıktığıyla ilgili yorumlar var, emniyet araştırıyor. Yangın raporları çıkınca hep beraber anlayacağız. İş merkezi sağlık konusunda çok olumsuz olmamasına rağmen, böyle bir yangın önlenememiş. Hayatını kaybedenler için çok üzüldük. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. Yaralılara da acil şifalar diliyorum. İnşallah böyle bir kazayı bir daha görmeyiz” dedi.

KAYIT DIŞI ÇALIŞAN SURİYELİLER VAR
Ölenlerin Suriye uyruklu olmasıyla ilgili de açıklamada bulunan Eyüp Bartık, “Biliyorsunuz, biz Suriyelilerin çalışma izni konusunu, ısrarla her toplantıda gündeme getiriyoruz. Yani burada bu kadar Suriyeli varke,n ister istemez kayıt dışı çalışıyorlar. Bu şehrimiz ve ülkemiz için zararlı. Bundan bir ders çıkarıp, bir an önce Suriyelilerin çalışma iznini artık çıkartmamız gerekir diye düşünüyorum” dedi.

Kaynak: İHA