Çalık'tan Kahtalı'ya Ziyaret

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Ak Parti Malatya yeni İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çalık'tan Kahtalı'ya Ziyaret

Kısa bir Konuşma yapan Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Önur Çalık’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Kahtalı “İl Başkanlığı sürecinde, kongre sürecinde, öncesinde ve sonrasında bizden hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Öznur Hanıma teşekkürlerim sunuyorum. Biz birlikte inşallah bir süreç yaşadık. Bundan sonraki 7 Haziran genel seçimlerde kısmet olursa hazırlıklarımız yapıyoruz. Bu hazırlıklarda İnşallah bizim hedeflerimiz yüksek. Malatya’da yüzde 71 gibi bir oy oranımız var. Bu oy oranının üzerine çıkmak için gayret göstereceğiz" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ise, İl Başkanı Kahtalı’ya hayırlı olsun dileklerini sunarak, “14 Ağustos 2001’de çıkmış olduğumuz bu yolda görev alan bütün İl Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kurucu İl Başkanım Sayın Osman Başkurt akabinde görevi devralan İhsan Koca ve sonrasından göreve gelen Ahmet Çakır, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkçi İl Başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum. Siyasetin ilk kuralı vefa. Vefa göstermediğiniz zaman siz vefasızlıkla karşı karşıya kalırsınız. Bu vesile ile geçmişte görev yapan bütün yönetici arkadaşlarıma partide görev alan sandık başkanında, mahalle başkanına, belde başkanından, ilçe başkanına, il başkanından, genel başkanına kadar bütün ekibimize canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum. Bu teşekkürleri sunarken aldığı tüm görevlerin üstesinden başarı ile çıkan çok kıymetli bir kardeşimiz, değerli yol arkadaşımız Hakan Kahtalı yapılan 5’ci olağan kongremizde İl Başkanımız olarak delegelerimiz tarafından seçildi. Bugüne kadar görev almış olduğu tüm görevlerde hiç bizi yanıltmadı. Ben inanıyorum ki İl Başkanlığında da aldığı bu sorumluluk onun omuzlarındaki yük, sizlerin ve bizlerin vereceği destekle hafifleyecektir. Yükümüz ağır, yolumuz uzun. Bu seçimler bizim için hepimiz için çok önemli bu yükü kaldıra bilmemiz için safları çok sık tutmamız lazım” dedi.

Daha sonra parti binasından çıkan Çalık bir çocuğun karnesini göstermesi ile birlikte çocuğun karnesini inceledi. Karnesinde zayıf olmayan çocuğa hediye vererek, “Geleceğimiz sizlersiniz bu ülke sizlere emanet edilecek” diyerek çocuğu tebrik etti.
Kaynak: İHA