Şimdi Onlar Düşünsün 14. Bölüm Senem, kaseti Aziz ' e verecek mi?

Şafak Sezer ve Açelya Samyeli Danoğlu'nun başrollerinde oynadığı TRT 1'in komedi dizisi Şimdi Onlar Düşünsün yüzünüzü güldürmek için her Pazartesi saat 20:00'da ekranlarda. Şimdi Onlar Düşünsün 14. Bölümüyle 26 Ocak Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarında...

Şimdi Onlar Düşünsün 14. Bölüm Senem, kaseti Aziz ' e verecek mi?
Şimdi Onlar Düşünsün Dizisi 14. Bölüm özeti:

Ceyda ' nın Aziz ' e vermek üzere kaydettiği, Pamir ' in bütün dolaplarını ortaya koyan kaset, Senem ' in elindedir. En başından beri Ceyda ' ya güvenmeyen Senem, bu kaseti Aziz ' e verecek mi? Kadınlardan yana yüzü bir türlü gülmeyen Aziz ' in derdine, bir de annesinin istekleri eklenir.

Annesinin bitmek tükenmek bilmez Malatya özlemi yeniden depreşmiştir. Aziz annesini İstanbul ' da kalmaya ikna ederken akla karayı seçer. Saniye oğlunun bu durumunu görünce, isteklerinin ardı arkası kesilmez. Aziz bu istekleri yerine getirmeye çalıştıkça olaylar yine komik bir hal alır.

Aziz ' in ezeli rakibi Pamir ise, Aytekin ' in evinden kovulmuştur. Pamir Aytekin ' i bu kararından vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz.

Ama talih yine Pamir ' in yüzüne güler ve başına gelen bir kaza yüzünden hafızasını kaybeder. Aziz dahil herkes Pamir ' in iyileşmesi için seferber olur. Pamir ' i iyileştirme sürecinde yapılanlar durumu iyice içinden çıkılmaz ve komik bir hale sokar.