Müge Anlı: Karın buna inanır ama Müge inanmaz

Antalya'da üzerinde 20 bin TL ile kaybolan Sami Tekeoğlu'nu bulan Müge Anlı, Sami Bey'in kaçma nedenine inanmayınca, "Karın buna inanır ama Müge inanmaz" diye tepki gösterdi.

Müge Anlı: Karın buna inanır ama Müge inanmaz
Müge Anlı: Karın buna inanır ama Müge inanmaz
Antalya'da üzerinde 20 bin TL ile kaybolan Sami Tekeoğlu'nu bulan Müge Anlı, Sami Bey'in kaçma nedenine inanmayınca, 'Karın buna inanır ama Müge inanmaz' diye tepki gösterdi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında her gün ağlayarak kayıp eşini arayan Hatice Hanım muradına erdi.

Antalya'da üzerinde 20 bin TL ile kaybolan Sami Tekeoğlu, bir izleyicinin ihbarı üzerine 41 gün sonra dün gece İstanbul'da bulundu.

Eşine dün gece kavuşan Hatice Hanım, buluşma anında baygınlık geçirdi.

Seyircileriyle birlikte buluşma anını izleyen Müge Anlı, 'Ne diyeceğimi bilemiyorum' diyerek seyircilerinden yorum istedi.

Stüdyodaki seyirciler, Sami Bey için 'Ölseydi daha iyiydi. Resmen bırakmış gitmiş, bir damla gözyaşına değmez' şeklinde yorumlar yaptı.

MÜGE ANLI'YI İNANDIRAMADI

Bugünkü programda Hatice Hanım ve eşi Sami Bey canlı yayına çıktı.

'Arandığımı bilmiyordum. Programı hiç izlemedim, söyleyen de olmadı' diyen Sami Bey'e Müge Anlı, 'Neden evden ayrıldınız? Çocuklarınızı ve eşinizi niye bırakıp gittiniz? Bu kadar vicdansız olabileceğinizi düşünmemiştim eşinizin gözyaşlarından. Biz başınıza bir iş mi geldi diye düşündük' dedi.

Bunun üzerine Sami Bey ise, 'O gün ben otelden hava almaya çıktım. Kahveye gittim, oyun oynadım. Gece otele giderken, iki üç kişi önümü kesip darp etti. Sonra arabaya bindirler. Paranın bir kısmını vermek zorunda kaldım. Polise gitmeyi düşündüm ama o kişileri tanımıyorum. Çalıştığım yere ne cevap verecektim para gitmişti. Farklı düşündüm. Konya'ya dönmek istedim' açıklamalarında bulundu.

Sami Bey'in bu açıklamaları Müge Anlı'yı tatmin etmedi. Anlı, 'Bunu Hatice'ye anlatırsan inanır da ben Müge'yim' diye çıkıştı. BEYAZ GAZETE