Milas'ta Özel Öğrencilere Sürpriz Etkinlik Düzenlendi

Milas Halk Eğitimi Merkezi’nde eğitim gören dikiş nakış ve giyim kursiyerleri, sosyal sorumluluk projesi kapsamında gerçekleştirdikleri sürpriz etkinlikle özel öğrencileri sevindirdi.

Milas'ta Özel Öğrencilere Sürpriz Etkinlik Düzenlendi

Çok sayıda vatandaşın yaygın eğitim olanaklarından faydalanmasına imkân sağlayan Milas Halk Eğitimi Merkezi, dezavantajlı bireylere yönelik sosyal sorumluluk projeleri ve etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri ve yöneticileri, dün M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine sürpriz bir ziyaret düzenledi ve özel öğrencilere katılım belgesi ile hediyeler verdi.

Kısa bir müzik programıyla başlayan etkinliğe; Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, M. Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Müdürü Metin Kaya, kurum çalışanları ve kursiyerler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Milas Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram, özel öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek; “Özel öğrencilerimize yönelik çeşitli kurslar açtık. Şimdi de öğrencilerimize katılım belgelerini takdim etmek istedik. Ayrıca onlara dikiş-nakış ve giyim kursiyerlerimizin çeşitli hediyeleri var.” dedi.

“ONLARI YALNIZ BIRAKMAYAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Yılbaşını özel öğrencilerle geçirdiğini ifade eden Kaymakam Gürel; “Kısa süre önce öğrencilerimizin tiyatro ve konser etkinliğini izledik. Bu etkinlik, aslında onlara fırsat sunulduğunda çok güzel başarıların ortaya çıkabileceğini gösterdi. Ben öncelikle öğrencilerimizin eğitimlerinden sorumlu öğreticilere, bakıcılarına, kurum yöneticilerine ve onlara her daim destek olan herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından Halk Eğitim Merkezi tarafından görevlendirilen öğreticilerden sportif faaliyetler ve el sanatları gibi dallarda eğitim alan 50 özel öğrenciye, protokol üyeleri tarafından katılım belgesi verildi.

Özel öğrencilere daha sonra, merkezde dikiş-nakış ve giyim eğitimi alan kursiyerlerin hazırladığı pijama takımları, yelekler ve nakışlı kırlentler hediye edildi.
Kaynak: İHA