Kariyer Rehberliği Eğitimi Sona Erdi

Kofçaz Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen kariyer rehberliği eğitimi sona erdi.

Eğitimi başarıyla tamamlayan 42 öğretmene Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

Törene, Kırklareli Milli Eğitim Müdürü İbrahim Korkmaz, Maarif Müfettişleri Daire Başkanı Ayhan Koçak, Kofçaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Serkan Arslan, Kırklareli Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Şube Müdürü Cengiz Şen ile rehberlik öğretmenleri katıldı.

Arslan, düzenlenen törende yaptığı konuşmada, kariyer rehberliği eğitiminin 30 saat sürdüğünü söyledi.

Eğitimin öğretmenler ve öğrenciler için son derece yararlı olduğunu ifade eden Arslan, ''22-26 Aralık tarihlerinde İlçe Mili Eğitim Müdürlüğümüzün, il Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde yürüttüğümüz kariyer rehberliği eğitimi sona erdi. İlçemiz ve eğitime katılan öğretmenler adına güzel ve yararlı bir eğitimdi. Eğitime katılan tüm arkadaşlarımıza çok büyük katkılar oldu. öğrencilerimize ve velilerimiz değişik bir bakış açısı katacağını düşünüyorum. Mesleki bir eğitimdir. İnşallah bunun devamını getirmek istiyoruz. İlçemize ve ilimize katkı sağlayacak her projeye imza atacağız. Eğitimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından rehberlik öğretmenlerine sertifikaları verildi.

Kaynak: AA