İhlas Pazarlama Satış Şampiyonları Ödüllerini Aldı

İhlas Pazarlama Grubu, 2014 yılında yüksek satış yaparak başarı gösteren satış ekibini ödüllendirmek amacıyla, İhlas Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde düzenlenen “Satış Şampiyonları Buluşuyor” konseptli Bayiler Toplantısı’nda bir araya geldi.

İhlas Pazarlama Satış Şampiyonları Ödüllerini Aldı

İhlas Pazarlama Grubu, Aura Cleanmax ve Aura Cebilon adlı markalarının satış başarısını kutlamak ve başarılı satış ekiplerini ödüllendirmek üzere 2015 Bayiler Toplantısı’nda bir araya geldi. Pazarlama etkinliklerini geliştirmeye yönelik seminerlerin de gerçekleştirdiği toplantıya İhlas Pazarlama Grup Başkanı ve Genel Müdürü Murat Odabaş, İhlas Ev Aletleri Genel Müdürü Sedat Kurucan, İhlas Pazarlama Genel Müdür Yardımcıları, kanal ve grup direktörlerinin yanı sıra 77 bayi müdürü ve dereceye giren satış ekipleri katıldı.

Aydın Bayiliği de, Cebilon Aydın Bayi Müdürü Tuncer Varol, Cebilon Aydın Ofis Müdürü Cüneyt Özkan, Cebilon Söke Ofis Müdürü Yakup Kandemir ve 30 kişilik ekibiyle birlikte bu toplantıya katıldı.

Katılımcılar iki gün boyunca yağan kar ile birlikte doyasıya eğlendiler.

Ödül töreni öncesinde Eğitim ve Yönetim Danışmanı Prof. Dr. Resul İzmirli “Yönetimdeki Yeni Trendler” semineri verdi. Seminer sonrasında Türkiye Direktörleri ve İhlas Pazarlama Grup Başkanı ve Genel Müdürü Murat Odabaş konuşmalarını yaptı.

Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi ve başarılı satış ekipleri plaket ve başarı belgeleriyle ödüllendirildi. Aydın Bayiliği de bu yarışmadan 2 tane birincilik elde etti. Ayrıca 4 personel de satış başarılarıyla dereceye girdi.

Aydın Cebilon Ofis, Türkiye Ofisler 1.’si oldu. Aydın Cebilon Ofis personeli Mustafa Halıcıoğlu da Türkiye satış 1.’si oldu. Aynı Ofisden Zafer Yaşar, Murat Özenen ve Ali Yılmaz isimli personeller ise dereceye girdi. Ödüller verildikten sonra 1. olan Ofislerle beraber Şampiyonluk pastası kesildi ve Sancak töreni yapıldı.
Kaynak: İHA