Yalçın Akdoğan'dan o habere sert tepki

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sözcü Gazetesi'nden yer alan 'Baş­bakan Da­vu­toğ­lu­’nun ma­kam oda­sı­ bir ba­kan ta­ra­fın­dan ba­sıl­dı­" haberine sert tepki gösterdi.

Yalçın Akdoğan'dan o habere sert tepki
Yalçın Akdoğan'dan o habere sert tepki
Sözcü Gazetesi, hükümet aleyhine yaptığı asılsız haberlere geçtiğimiz günlerde bir yenisini daha eklemişti.

Sözcü, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun odasının Cumhurbaşkanının eski başdanışmanları ve şu anda başbakan yardımcısı olan bir bakan tarafından basıldığını iddia etmişti.

Bu yalan haberi CHP Ge­nel Sek­re­te­ri Gür­sel Te­ki­n de İz­mir İl Başkanlığı­'n­da dü­zen­le­nen top­lan­tı­da gündeme getirmişti.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sözcü gazetesinin o iddisını yalanlarken isim vermeden CHP'li Gürsel Tekin'e de sert tepki gösterdi.

Akdoğan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Son günlerde Hükümetin uyum ve huzurunu bozmaya çalışanlar Başbakanın odasını basan bakan gibi türlü yalanlar uyduruyorlar. Bu kadar mesnetsiz, gerçekdışı, süfli bir yalan ancak habis bir anlayışın ürünü olabilir. Yalancılıkla haberciliği ve siyaseti karıştıranların bu seviyeye sukut etmesi, iftira ve fitneden medetumar hale gelmesi acınacak bir haldir' dedi.

Yalçın Akdoğan'dan o habere sert tepki