Taşkıran Açıklaması

Boru Hatları ve Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcısı Kerim Taşkıran, Samsun ilçeleri arasında doğalgazın gelebilmesi için en uygun ilçenin Kavak olduğunu söyledi.

Taşkıran Açıklaması

BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Kerim Taşkıran, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Taşkıran ziyarette yaptığı açıklamada, “Samsun ilçeleri arasında doğalgazın gelebilmesi için en uygun ilçe Kavak. Kavak’ın gerek sanayisindeki büyüme gerekse ilçede hızla çoğalan konut sayısı ilçeyi Samsun’un gözdesi yapıyor. İlçeye doğalgaz gelmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Kavak için doğalgaz her açıdan önemli. Isınma ve sanayi için kullanılan doğalgaz Kavak’ta çok isteniyor bunun farkındayız. Çalışmalarımız hızla devam ediyor en yakın zamanda doğalgaz Kavak’a gelecek. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

“İLÇEMİZİN İHTİYACI VAR”
Sarıcaoğlu ise konuşmasında, “İlçemizin doğalgaza çok ciddi manada ihtiyacı var. Sanayi bölgemiz hızla büyüyor ilçemizde doğalgaz olması durumunda sanayi bölgemizdeki işyerleri sayısı ikiye katlanacağına inanıyorum. İlçemize doğalgazın gelmesi için BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Sayın Kerim Taşkıran ile görüşmelerimiz çok iyi geçti. Kendisi konu ile ilgili bizzat ilgileneceğinin de müjdesini verdi. Ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA