Tamer Karadağlı: Paralel yapıdan korkuyorum

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, paralel yapı konusunda "Bir paralel yapı varsa bundan herkesin korkması gerekir. Ben vatandaş olarak ülkemde böyle bir yapı varsa korkarım." dedi.

Tamer Karadağlı: Paralel yapıdan korkuyorum
Tamer Karadağlı: Paralel yapıdan korkuyorum
Cemaate yakınlığı ile bilinen Millet gazetesine verdiği röportajda “Recep Tayyip Erdoğan 'dan korkuyoruz.” diyen oyuncu Tamer Karadağlı, Ülke TV'de Sıradışı programına konuk oldu.

“KORKUYORUM DEDİM ÇÜNKÜ…”

Dikkat çeken sözleri hakkında konuşan Karadağlı, “Korktuğunu” tekrarladı. Tamer Karadağlı, “Korkuyorum dedim çünkü üzerime bir şey yapıştırılmasından korkuyorum. Ben kendini ifade etme özgürlüğüne sahip bir oyuncu diye düşünüyorum” dedi.

“KORKMAKTA HAKLIYMIŞIM”
Sözlerinden dolayı paralelci olarak suçlandığını söyleyen Karadağlı, “O zaman korkmakta haklıymışım” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu, Turgay Güler'in röportajı neden Millet gazetesine verdiği sorusuna ise şu cevabı verdi: Benim etrafımdaki birçok insan benim hangi gazetede röportaj yaptığıma bakmıyor. Kiminle röportaj yaptığıma bakıyor. Biz kanal ya da gazete seçmiyoruz, röportajı yapacak kişiyi seçiyoruz. Önemli olan bizim ne söylediğimizdir, nereye söylediğimiz değil. Belki korkutucu olan bu.

“FETHULLAH GÜLEN'İ TANIMIYORUM”
Kendisini rahatça ifade edebilmesi gerektiğini savunan Karadağlı, “Karşı taraf ön yargıyla düşünmemeli. Benim korkum bu olur. Bilmemneci denmesinden korkarım. Türkiye'de en çok korkulan şey bu. Bizi bir polis çevirse bu polis paralelci mi diye düşünmek durumunda mıyım? Ben vatandaşım. Ben dışarıdan bakıyorum olaya. Fethullah Gülen'i hayatımda görmedim.” şeklinde konuştu.

“PARALEL YAPIDAN KORKUYORUM”
Tamer Karadağlı, Fethullah Gülen konusundaki görüşünün sorulması üzerine ise şunları söyledi: Eğer böyle bir yapı varsa bundan korkarım. Bu da korkularımdan biri. Bir paralel yapı varsa bundan herkesin korkması gerekir. Ben vatandaş olarak ülkemde böyle bir yapı varsa korkarım. Çocuklarım için korkarım.