Latif Erdoğan, cemaate verilen son emri açıkladı

Gazeteci-yazar Latif Erdoğan, “Pensilvanya, örgüt üyelerine konumunuzu koruyun emri verdi” dedi. AK Partili vekillerin önümüzdeki süreçte daha dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, “Bu Türkiye’nin ölüm kalım meselesidir.” ifadelerini kullandı.

Latif Erdoğan, cemaate verilen son emri açıkladı
A Haber ekranlarında yayınlanan Memlekete Meselesi programında paralel yapı masaya yatırıldı. Programın yorumcularından olan gazeteci-yazar Latif Erdoğan, Fethullah Gülen'in cemaat üyelerine verdiği emri açıkladı.

AK Parti'nin oy endişesi ile cemaate karşı taviz verdiğini söyleyen Erdoğan, “Bu milletvekili sayıları o istifa edenlerle sınırlı değil. Onlar dikkati çekti. Paralelci olup da Meclis'te kalması gerekenler kaldı orada. Bunlar da en az 50-60 kişidir.” dedi.

Cemaatin kimseyle irtibatı kesmeyeceğini ifade eden Erdoğan, “Bu temel felsefedir. Bugün Recep Tayyip Erdoğan'dan ufacık bir kapı aralandığını görseler başta Gülen olmak üzere koşarak gelirler. Bunda şüphem yok” ifadelerini kullandı.

Pensilvanya'dan gelen son emri açıklayan Erdoğan şöyle konuştu: “Cemaate emir şöyle geldi; Kendinizi bulunduğunuz konumda muhafazaya çalışın. O insanların içinde çok uç AK Partili görünen de olacak. Recep Tayyip Erdoğan'a toz kondurmayanlar da olacak. Yani bu noktada takiyenin her türlüsünü deneyecekler. AK Partili vekillerin yüklendikleri misyonu çok ciddi almaları gerekiyor. Bu Türkiye'nin ölüm kalım meselesidir.