Kaymakam Yıldırım, Kurumlarda İncelemelerde Bulundu

Balışeyh Kaymakamı Yusuf Yıldırım, ilçedeki kurumlarda denetim ve incelemelerde bulundu.

İlçe Jandarma Komutanlığı, Aile Sağlığı Merkezleri, İlçe, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü başta olmak üzere diğer kurumlarda da idari denetim ve incelemelerde bulunan Yıldırım, kurum yöneticilerinden de bilgi aldı.
Yıldırım, incelemeler sonrasında yaptığı açıklamada, kurumların personel ve teknik ihtiyaçlar ile diğer konularda eksikliklerin olup olmadığı konusunda detaylı incelemelerin yapıldığını, vatandaşlara hizmet noktasında her kurumda mevzuatlar çerçevesinde herhangi bir aksaklığa meydan vermeden hizmetlerin yürütüldüğünü söyledi.

Denetimler sayesinde hizmet kalitesinin de ne seviyede olduğunu belirlediklerini ifade eden Yıldırım, "İlçemizde kurumlarda görev yapan arkadaşlarımızla planlanan tüm hizmetler huzur ve güven içinde yerine getirilmektedir. Denetimlerimiz sayesinde gördük ki tarımdan eğitime, sağlıktan güvenliğe her kurumumuz üzerine düşen görevleri özveri ile yerine getirmektedir. Bundan sonraki dönemde daha üst seviyede bir hizmet standardı ile çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Kaynak: AA